Well Minded er en privat konsultation. Det betyder, at klinikkens journal kan ikke ses af egen læge eller hospital, men du kan altid selv få en kopi.

Klinikken forsøger at værne så meget om privatlivet som muligt. Det er dog ikke muligt for sundhedspersoner i Danmark ikke at dele oplysninger. Der er registreringer og deling af oplysninger,  der er bestemt ved lov og gælder for alle, samt nogle delinger af oplysninger, der  er nødvendige for drift af klinikken. Læs mere på privatlivspolitikken, eller spørg i klinikken.

Kommer du via forsikringsselskab vil selskabet typisk have adgang til en del oplysninger om dig, incl diagnoser.

Alle patientaftaler er fra januar 2022 blevet tilgængelige på sundhed.dk og i Min Læge-app'en. Dette er en del af en ny national løsning med Sundhedsdatastyrelsen, der kræver, at alle på praksisområdet deler patientaftaler. Løsningen giver et digitalt overblik over patienters aftaler på tværs af sundhedsvæsenet.

Journalen ligger på en ekstern server hos journalsystemet EG Clinea, og der er ikke følsomme oplysninger på hardware eller i papirform i klinikken.

Se persondatapolitikken HER 

Klinikken modtager ingen papirer med CPR-numre eller personhenførbare oplysninger. Disse skal uploades på patientportalen.